Ukens oppskrifter – uke 23

 

Våren er her, eller kan vi si at det er sommer?

Uansett, tiden flyr, det er avslutninger og anledninger i fleng, folk er ute og koser seg og boken min er nesten ferdig! Ja, sorry, jeg hoppet veldig her, men etter å ha jobbet så lenge med den nye baby’en min er det godt å snart komme i mål. Gleder meg veldig til å vise den frem!

Men, først, ukens oppskrifter! Her er de, alle 9 – håper du finner noe du har lyst å prøve deg på.

Ha en strålende uke – spis godt ♥

Kommentarer

 1. Reply Silje 6. juni 2017

  Hei!

  Jeg har brukt mange av oppskriftene dine i de siste månedene, og de er alltid gode! Familien setter alltid pris på at jeg fikser middagen, eller noe digg til kveldskaffen. Men nå skal jeg flytte på universitetet, og lurte på om du har noen gode råd til å lage mat til én person? Jeg har ikke noe særlig tilgang til fryser. Og hva slags basisvarer burde jeg prioritere å ha i skapet?

  • Reply Mat På Bordet 11. juni 2017

   hei Silje!
   Så hyggelig å høre at du har laget mat til familien!! Og gratulerer med studieplass!
   Hvis du er som studenter flest blir kanskje matbudsjettet ditt noe innskrenket. Mitt beste råd er derfor å ta utgangspunkt i hva du får tak i og finne en oppskrift der etter. Er fisk på tilbud kjøper du det og lager en fiskemiddag. Tørrvarer er kjekt å kjøpe mye av om de kommer på tilbud – pasta, ris, bønner, hermetiske tomater, osv. Har du noen basisvarer på plass, har du alltid noe å spise. Egg er selvsagt også kjekt. Friske grønnsaker kan du kjøpe etter behov. Hvis det er mulig er det også en god idé å finne flere medstudenter å lage middag med. Dere kan enten ta det på rundgang eller lage mat sammen – det blir mer økonomi i det og så er det selvsagt hygggeligere. Lykke til med studier og matlagingen!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »