Ukens oppskrifter – uke 36

Jeg satt og snakket med en bekjent forleden om hvordan man kan kan unngå å plutselig stå i butikken, sulten og sliten og prøve å løse dagens største spørsmål – hva skal vi ha til middag?

Jeg står der jeg og av og til jeg og, i tilfelle du lurer. Og hver gang tenker jeg, søren, jeg burde være flinkere til å følge mine egne råd.

For mitt råd er dette – planlegg!

Det spiller ikke noen rolle hvilken dag du gjør det eller når på dagen, men sett deg ned og lag en liste over middager som skal serveres i løpet av uken. Involver gjerne andre familiemedlemmer eller la det gå på rundgang. Ikke bare har du svart på ‘hva skal vi til middag’ spørsmålet, men du vet også hva du trenger å handle.

De fleste av oss har 5-10 middagsoppskrifter som vi har ‘inne’. Dvs vi kan nesten lage de i blinde og vi vet at det blir spist. Spiser du disse måltidene om og om igjen blir det fort kjedelig og det er her ukens oppskrifter kommer inn. Målet med ukens oppskrifter er å inspirere deg til å prøve noe nytt og forhåpentligvis utvide antallet på kjente og kjære oppskrifter.

Kanskje du finner en oppskrift som ligner litt på noe du lager allerede, men er litt annerledes. Kanskje du finner en oppskrift som du aldri har prøvd før. Spiller ingen rolle om du prøver en eller alle oppskriftene, mitt mål er å inspirere deg til å prøve noe nytt eller lage noe kjent med en ny vri.

For det finnes uendelig mange gode oppskrifter og så mye godt å spise! Og tenk så gøy og godt det er å oppdage en ny oppskrift som er en innertier hos deg og din familie.

Så, det er min utfordring til deg. Planlegg dine måltider og prøv noe nytt!!

Ha en strålende uke – spis godt! ♥

Kommentarer

  1. Reply Tina K 3. september 2017

    Alt sammen så veldig godt ut! Fristende

    • Reply Mat På Bordet 4. september 2017

      Så bra Tine! 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »