Ukens oppskrifter – uke 2

Jeg lever fortsatt litt i etterdønningene av  julen.

Huset er tømt for barn og gjester og juletreet og -pynten ryddet pent ned i kjelleren klar for å bli hentet opp igjen om et års tid.

Hodet mitt derimot er ikke fullt så ryddig og det har tatt litt tid å komme tilbake til ‘rytmen’. Misforstå meg rett, dette er ikke en klage, jeg er stor tilhenger av å bli røsket ut av hverdagen for så å komme tilbake med ny giv, ny inspirasjon og ny energi. Det har bare tatt litt tid å finne tilbake til det denne gangen. Tror jeg hadde det litt for gøy denne julen.

Turbulent blir det fremover også da jeg skal straks reise til USA for nesten 3 uker. Yepp, du leste riktig, 3 uker! Jeg starter i California der jeg skal hjelpe min mor å flytte, drar så videre til Arizona for å kokkelere litt og så videre til New York på et oppdrag. Litt av hvert på denne turen altså.

Bloggen vil selvfølgelig oppdateres gjennom hele perioden og det blir mye å se på snap og Instagramstories. Følg meg gjerne i de kanalene om du vil ha litt solskinn og inspirasjon fra ‘over there’. Jeg heter matpaabordet begge steder.

Men, før jeg reiser kommer ukens oppskrifter og her er ukens utvalgte!

Ha en strålende uke, spis godt og så håper jeg at du slår følge på min reise!

ina♥

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »