ukens oppskrifter

Woohoo – vi nærmer oss sommerferie!

Noen uker til så er vi der! Men, før det skal det jobbes.  Denne og neste uke skal jeg hjelpe opplysningskontoret for brød og korn med å bedømme sunnere festkaker. Ikke bare det, men jeg skal også lage og ta bilder av fem beste kakene. Det blir den reneste kakefesten her på kontoret!

I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før – jeg holdt en business workshop med Marte Marie Forsberg her i Oslo. For en fin dag det var! Det ga meg påfyll å treffe deltagerne og å kunne hjelpe de videre mot deres mål. Flinke kvinner med store planer, hva kan være bedre enn det?

Utover høsten og vinteren har jeg også noen morsomme ting på lur. En tur blant annet! Jeg har merket stor interesse fra dere når jeg er på tur og tar nå skrittet for å invitere dere med. Jeg begynner forsiktig med en tur som ligger mitt hjerte nærme og gleder meg å fortelle mer om den så snart vi har det meste på plass. Blir det en suksess, så blir det selvsagt flere turer!

Men, la oss nå tenke på uken som ligger foran oss. Ukens oppskrifter har ingen spesiell tema, bare en god blanding deilige oppskrifter for hverdagen.

Jeg håper du finner noe du får lyst å lage!

Ha en strålende uke – spis godt!

ina♥

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »