Ukens oppskrifter

Hei på deg!

Fikk du med deg at jeg og Eltefri bakst var å finne i fredagsbilaget til VG og i D2 (fredagsbilaget til DN) fredagen som var?

Grunnen er at, å bake eltefritt tar flere og flere med storm. For de av dere som ikke prøvd enda kan jeg oppsummere hvorfor det er blitt populært i 3 ord – det er enkelt, det gir næringsrike brød (pga av langtidshevingen) og det er billig. Vil du lese mer? Les dette blogginnlegget der jeg forteller hvorfor alle bør bake eltefritt.

Har du lyst å vite mer om boken er det bare å klikke på bildet under.

Eltefri bakst

Men, nok snakk om bok. La oss ta tak i det du egentlig er her for – ukens oppskrifter.

Følger du bloggen regelmessig har du kanskje lagt merke til at det har kommet en jevn strøm med nye oppskrifter. Jeg er i flyten for å si det sånn. Føler meg inspirert og klarer nesten ikke å få lagt ut nye oppskrifter fort nok. Noen av de nye oppskriftene dukker opp i ukens oppskrifter og av de er det spesielt en jeg må fremheve. Det er selvsagt SJOKOLADEKAKEN. Kaken er bare helt himmelsk god og passer til alle anledninger store som små. Trenger du en unnskyldning for å bake den neste uke er det selvsagt 17.mai du kan skylde på.

Ellers finner du som vanlig masse godt, det håper jeg du synes også.

Ha en strålende uke – spis godt!

ina

Ukens oppskrifter

ps. i forbindelse med den nye boken min Eltefri bakst har jeg opprettet en egen FB gruppe eltefri bakst. Bli med om du baker eltefritt, er nysgjerrig, er nybegynner, er dreven, har spørsmål, vil vise oss hva du har bakt og all mulige andre grunner. Bli med her. 

Sjekk ut alle ukemenyer her. 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »