UKENS OPPSKRIFTER

For en fenomenal uke det har vært!

Lansering av den nye boken min på tirsdag og event for boken på Grønn på fredag (med smaksprøver). To strålende events der jeg fikk truffet mange eltefrie frelste, svart på masse spørsmål, delt ut smaksprøver og stiftet nye bekjentskaper. Du verden så gøy! Kjenner at jeg må komme meg litt mer ut av kontoret, det er inspirerende.

Det blir flere events fremover  – følg med her for å få de med deg.

Er du glad i eller vil begynne eller har spørsmål om eltefri bakst, anbefaler jeg å bli med i den nye facebook gruppen eltefri bakst (klikk her). Her deler vi råd, spør spørsmål, viser bilder av baksten, og så videre. Bli med!

Men, nok snakk om eltefri bakst – på tide med ukens oppskrifter. På lanseringen snakket vi blant annet om tidsklemmen. Vi kjenner alle på den. Mitt beste råd til å passe på at gode, hjemmelagde måltider ikke forsakes pga ‘dårlig tid’ er planlegging. Planlegger du hva som skal serveres til middag i uken som kommer – gjerne i samråd med resten av familien – er halve jobben gjort. Sett deg ned på en eller annen tidspunkt i løpet av uken og sett opp en meny for en uke. Se hva du allerede har av ingredienser, skriv en handleliste for hva som trengs og deleger det du kan av oppgaver (skrelling, skjæring, rydding, og så videre).

Hva du skal servere kan jeg hjelpe deg med. Her får du 9 oppskrifter som jeg synes kan passe godt til uken som kommer. Plukk ut noen eller plukk ut alle – det er helt opp til deg. Du har kanskje noen oppskrifter du alltid disker opp med – fortsett med det, men prøv noen nye innimellom også. Litt variasjon er aldri dumt.

Så her er ukens 9 – jeg håper du finner noe som frister!

Ha en strålende uke – spis godt!

ina♥

Eltefri bakst

UKENS OPPSKRIFTER

Sjekk ut alle ukemenyer her. 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »