18 festmat oppskrifter

Skal du ha gjester i forbindelse med 17.mai, dåp, bursdag, konfirmasjon eller en annen anledning ?

Her er litt inspirasjon til hva du kan servere!

Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv.

Jeg tenderer mot det siste alternativet – lage mange retter i mindre porsjoner og la gjestene forsyne seg selv.  Da har man alltid noe for enhver smak og kanskje gjestene smaker på noe de aldri har smakt på før.

Og stort ja til dessert buffet!

Vil du ikke lage alt selv? Da ber du gjestene dine ta med seg en rett hver. Liker du å ha litt kontroll kan du alltids sende dette innlegget til de og be de lage noe fra listen….

Ha en strålende fest, ikke stress og husk å kose deg!

Kommentarer

  • Reply Kristin Barton Doksrød 6. januar 2018

    Hei,
    Har du forslag til gryte (middag til 14) som kan lages torsdag og serveres lørdag? Samt tilbehør.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »